Carports
15403
page-template-default,page,page-id-15403,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16166

Carports

Om voldoende tijd te kunnen vrijmaken voor uw project nodigen wij u voortaan graag uit op afspraak.

Hier vind je een korte beschrijving ivm gebruikte materialen, mogelijkheden, enkele nuttige tips en enkele foto’s van vorige realisaties.
Onze carports worden opgesteld met palen 12 x 12 cm. Deze worden geplaatst in een metalen profiel zodoende de palen niet in aanraking komen met aarde.

De dakbedekking kan gekozen worden uit polycarbonaatplaten (lichtdoorlatend) of steeldeck. Ook kan er combinatie gemaakt worden van beiden. Om condensvorming bij de steeldeck tegen te gaan is het raadzaam een houten onderdak te plaatsen in drukgeimpregneerde planken.
Verder bieden wij een combinatie carport met berging aan zowel lostaand als in aanbouw. Alle hout palen alsook de dakconstructie worden drukgeimpregnneerd aangeboden.

Wie wat anders wil kan een carport met schuin of hellend dak aan de woning plaatsen
met shingels, dakpanplaten of kleipannen naar eigen keuze als dakbedekking.
Een andere mogelijkheid is een carport met zadeldak of met boog (enkel 3 m breedte).

Voor een carport op maat ben je hier op het juiste adres

Uw project kan zeker door ons gerealiseerd worden. Neem gerust eens contact op om uw project te bespreken!